Meniu Rapid
Oferte Speciale


Harta Locatii

Oferte Firme

Evenimente firme

Orice firma este un organism viu. In decursul evolutiei sale, au loc, ca si in existenta umana, anumite evenimente deosebite, care pot insemna foarte mult pentru imaginea ei.

Caracterul spectaculos, dinamic si elegant al dansului sportiv constituie vectorul ideal, rafinat si puternic, ce sustine mesajul principal ce trebuie transmis in cadrul evenimentului firmei. Experianta ne-a demonstrat ca includerea unor numere dedans sportiv in programele de desfasurare a evenimentelor deosebite ale firmelor a dinamizat atmosfera, participantii inconjurandu-ne cu multa simpatie si admiratie.

Cursuri la cerere

Exista foarte multe firme care doresc sa ofere angajatilor sai, pe langa drepturile salariale, o serie de beneficii reprezentate de facilitati de petrecere a timpului liber. Am fost contactati de firme care ne-au cerut sa organizam pentru angajatii lor cursuri, demonstratii sau miniconcursuri de dans. In functie de cerintele firmelor, acestea s-au desfasurat fie in salile noastre, fie la sediile clientilor.

Important

Ofertele pentru firme sunt negociabile, in functie de:
  • cerintele firmelor;
  • numarul de persoane doritoare a lua parte la cursurile de dans;
  • periada de desfasurare a cursurilor / evenimentelor.
Magic Dance Club ofera reduceri substantiale grupurilor de persoane, angajati ai unei aceleasi firme!

Aceste reduceri variaza intre 10% si 30% din abonamentul lunar personal.E timpul sa fii TU in centrul atentiei !

 

www.dansuridenunta.ro | www.zumba.ro | www.magicdance.ro www.cursuridedans.ro

 


ZUMBASalsaHip Hop / R&BPreperformanta*** Grupele de incepatori nu au o data anume de incepere a cursurilor. La aceste grupe se predau pasii de baza urmand ca la grupele de intermediari sa se lucreze coregrafii. Grupa de incepatori nu are o durata anume deoarece fiecare cursant are un ritm propriu de asimilare a cunostintelor si trecerea la o grupa mai avansata se face in functie de fiecare ( in medie dupa aprox. 2 luni ). ***