Meniu Rapid
Oferte Speciale


Harta Locatii

Intrebari Frecvente 2

Se pot selecta anumite intrebari pe care orice incepator si le pune inainte ca acesta sa se inscrie la dans. Le-am putea numi Fixurile Incepatorilor. Intrebarile apartin novicilor, iar raspunsurile sunt date de cei mai experimentati in lumea dansului.

1 . Cursurile au o data anume de incepere ? Cand se fac inscrierile ?

Va puteti inscrie si incepe oricand. La grupele de incepatori se predau pasii de baza in mod ciclic la toate dansurile astfel ca nu are importanta cand incepeti. De exemplu daca dvs. veniti Joi iar Marti s-a predat Vals si Salsa acestea se vor mai preda odata peste aproximativ o luna in aceiasi ordine astfel ca nu ati pierdut nimic s.a.m.d. Veti ramane la grupa de Incepatori atat cat va este necesar sa invatati toti pasii pentru a putea trece la o grupa de Intermediari.


2 . Cu ce trebuie sa vin imbracat/a ?

Tinuta se recomanda a fi una lejera care sa nu va restrictoneaze miscarile. Incaltamintea trebuie, de asemenea, fie destul de lejera si flexibila incat sa va puteti misca in voie.


3 . Cat costa ?

Vezi sectiunea TARIFE CURSURI.


4 . Cate sedinte se fac ?

Pentru abonamentul Standard aveti acces la o grupa adica la 2 sedinte/saptamana timp de o luna. Aceasta inseamna 8 sedinte pe luna. Adica daca va veti inscrie pe data de 12, sedintele din abonament au valabilitate o luna de zile de la acea data – pana pe 12 luna urmatoare. Pentru abonamentul PLUS sunt 3 sedinte/ saptamana timp de o luna de zile, iar pentru cel VIP, 4 sedinte/ sapt. timp de o luna, respectand principiul de mai sus.


5 . Cat dureaza cursul ?

Cursul are durata nelimitata. La incepatori un cursant poate sta o luna doua, trei sau atat cat ii este necesar sa deprinda tori pasii de baza pentru a trece la grupa de intermediari. La grupa de intermediari se invata coregrafii adica la pasii invatati anterior se mai adauga altii mai complecsi si se leaga intre ei astfel incat sa ii puteti dansa cursiv pe muzica. Si aceasta grupa are o durata nelimitata, astfel ca mareu se invata coregrafii si figuri noi.


6 . Ce dansuri se invata la grupa la care m-am inscris ? Cum se desfasoara o sedinta ?

La toate gruplele se invata toate dansurile prezentate pe prima pagina ! sa ii puteti dansa cursiv pe muzica. Si aceasta grupa are o durata nelimitata, astfel ca mareu se invata coregrafii si figuri noi.

O sedinta de 1,5 ore se desfasoara de obicei astfel :

- Incalzirea.
- Prima jumatate a sedintei , un dans latino-american sau de club.
- Pauza 5 min.
- A doua jumatate a sedintei , un dans de societate (ballroom) gen Vals, Tango, etc.

Exceptie fac grupele Pre-performanta si Performanta care au un statut special si care lucreaza diferit si grupa de Dans de Club & Salsa unde se invata strict o ora R&B si Hip-Hop si o ora Salsa, Merengue, Bachata.


7 . Unde se tin cursurile ?

Vezi locatia aici!


Mai Multe Intrebari Frecvente...


Inscrie-te ACUM !

 

www.dansuridenunta.ro | www.zumba.ro | www.magicdance.ro www.cursuridedans.ro

 


ZUMBASalsaHip Hop / R&BPreperformanta*** Grupele de incepatori nu au o data anume de incepere a cursurilor. La aceste grupe se predau pasii de baza urmand ca la grupele de intermediari sa se lucreze coregrafii. Grupa de incepatori nu are o durata anume deoarece fiecare cursant are un ritm propriu de asimilare a cunostintelor si trecerea la o grupa mai avansata se face in functie de fiecare ( in medie dupa aprox. 2 luni ). ***